ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                                                                                                                                                                                                                     ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                                                                                                                                                                                                                   ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                                                                                                                                                                                                                           ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Βατοκόφτες-Δρεπάνια


Grid View:
Γρήγορη Προβολή

Βατοκόφτης FISKARS

48,90€

Βατοκόφτης ίσιος 505 χιλιοστών Για την αραίωση των δέντρων και των πυκνότερων κλαδιών.Λειτουργεί και σαν γάντζος για να σηκώσετε κλαδιά. Με κορμό FiberComp™ και λαβή softgrip™ η οποία χαρίζει ένα τέλειο κράτημα στο χέρι. Η ανασχεδιασμένη κυρτή λεπίδα χάλυβα με ζυγισμένη μάζα και αιχμηρή άκρη εξασφαλίζει σταθερή δύναμη κοπής.Κόβει τα μικρότερα ..

Γρήγορη Προβολή

Βατοκόφτης FISKARS

79,90€

 Βατοκόφτης μακρύς 950 χιλιοστών. Για την αραίωση των δέντρων και των πυκνότερων κλαδιών.Λειτουργεί και σαν γάντζος για να σηκώσετε κλαδιά. Με κορμό FiberComp™ και λαβή softgrip™ η οποία χαρίζει ένα  τέλειο κράτημα στο χέρι. Η ανασχεδιασμένη κυρτή λεπίδα χάλυβα με ζυγισμένη μάζα και αιχμηρή άκρη εξασφαλίζει σταθερή δύναμη κοπής...

Γρήγορη Προβολή

Γάντζος ξυλείας FISKARS

49,20€

Γάντζος ξυλείας 358 χιλιοστά...

Εκτός Αποθέματος
Γρήγορη Προβολή

Γάντζος ξυλείας FISKARS

79,90€

 Γάντζος ξυλείας μακρύς 785 χιλιοστά...

Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Κασάρα βαρέου τύπου

43,00€

 Κασάρα βαρέου τύπου 0,6 kg με δερμάτινη χειρολαβή..

Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Φαλκίδι-Βατοκόφτης 280 χιλ.

49,00€

Φαλκίδι- Βατοκόφτης ίσιος 280 χιλ. από σφυρήλατο ατσάλι Λαβή ξύλινη δερματόδετη με μπρούντζοΧειροποίητη και σπάνια κατασκευή..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)