ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                                                                                                                                                                                                                     ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                                                                                                                                                                                                                   ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                                                                                                                                                                                                                           ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Βατοκόφτες-Δρεπάνια


Κωδικός Προϊόντος: XA3 FISKARS
Βατοκόφτης ίσιος 505 χιλιοστών Για την αραίωση των δέντρων και των πυκνότερων κλαδιών.Λειτουργεί και σαν γάντζος για να σηκώσετε κλαδιά. Με κορμό FiberComp™ και λαβή softgrip™ η οποία χαρίζει ένα τέλειο κράτημα στο χέρι. Η ανασχεδιασμένη κυρτή λεπίδα χάλυβα με ζυγισμένη μάζα και αιχμηρή άκρη εξ..
48,90€
Χωρίς ΦΠΑ:48,90€
Κωδικός Προϊόντος: XA23 FISKARS
 Βατοκόφτης μακρύς 950 χιλιοστών. Για την αραίωση των δέντρων και των πυκνότερων κλαδιών.Λειτουργεί και σαν γάντζος για να σηκώσετε κλαδιά. Με κορμό FiberComp™ και λαβή softgrip™ η οποία χαρίζει ένα  τέλειο κράτημα στο χέρι. Η ανασχεδιασμένη κυρτή λεπίδα χάλυβα με ζυγισμένη μάζα ..
79,90€
Χωρίς ΦΠΑ:79,90€
Κωδικός Προϊόντος: XA2 FISKARS
Γάντζος ξυλείας 358 χιλιοστά...
49,20€
Χωρίς ΦΠΑ:49,20€
Γάντζος ξυλείας FISKARS
Εξαντλήθηκε
Επωνυμία: FISKARS Κωδικός Προϊόντος: XA22 FISKARS
 Γάντζος ξυλείας μακρύς 785 χιλιοστά...
79,90€
Χωρίς ΦΠΑ:79,90€
Κωδικός Προϊόντος: 0181 δρεπάνι
 ..
11,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,70€
Κωδικός Προϊόντος: ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ
 Κασάρα βαρέου τύπου 0,6 kg με δερμάτινη χειρολαβή..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Κωδικός Προϊόντος: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Φαλκίδι- Βατοκόφτης ίσιος 280 χιλ. από σφυρήλατο ατσάλι Λαβή ξύλινη δερματόδετη με μπρούντζοΧειροποίητη και σπάνια κατασκευή..
49,00€
Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)