ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                  ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50€                                                  ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ                                                  ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                  ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

 Αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, δηλαδή, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας  στην αρχική κατάσταση του, σφραγισμένο, χωρίς να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τυχόν παρελκόμενα, δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά και συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, επιβαρύνεσθε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

    Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις: α) Να διατυπώσετε την επιθυμία επιστροφής του προϊόντος μεταγενέστερα από την χρονική περίοδο των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. β) Η επιστροφή του προϊόντος να μην πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω (''αρχική κατάσταση του, σφραγισμένο, χωρίς να έχει παραβιαστεί...κτλ.''). γ) Για προϊόντα που η προπαραγγελία τους ή η κατασκευή τους πραγματοποιήθηκε μετά από εντολή του πελάτη όπως παραδείγματος χάριν είναι τα ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη (γεννήτριες), τα χρώματα , τα κουρτινόξυλα κ.α.

Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν επιστρέφονται, π.χ.: ηλεκτρικά ψαλίδια, αλυσοπρίονα, μπετονιέρες , σχιστικά, κλαδοτεμαχιστές κ.α.