ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                                                                                                                                                                                                                     ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                                                                                                                                                                                                                   ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                                                                                                                                                                                                                           ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Φίλτρα Νερού


Grid View:
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Ανταλλακτικό για φίλτρο βρύσης AQUA LUX

14,99€

Ανταλλακτικό για φίλτρο βρύσης AQUA LUX..

Γρήγορη Προβολή

Ανταλλακτικό ενεργού άνθρακα R-5

14,60€

Αλλαγή κάθε 3-4 μήνες.Αφαιρεί μυρωδιά, φυτοφάρμακα, τοξικά, σκουπίδια και επιπλέον μόλυβδο, κάδμιο, μικροοργανισμούς.Αα..

Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Ανταλλακτικό φίλτρου Αμερικής R-2CE

5,60€

Αλλαγή κάθε 3-4 μήνες.Αφαιρεί μυρωδιά, φυτοφάρμακα,τοξικά, σκουπίδια...

Γρήγορη Προβολή

Ανταλλακτικό φίλτρου Αμερικής R-7

15,90€

Αλλαγή κάθε 3-4 μήνες.Αφαιρεί χρώματα, σκουπίδια, σκουριά, χλώριο, τοξικά, φυτοφάρμακα, άσχημη γεύση και μυρωδιά,μόλυβδο, κάδμιο, αμίαντο, βαρέα μέταλλα και μικροοργανισμούς...

Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο CADET 3/4"-2P

16,50€

Διαστάσεις φίλτρου:Ύψος: 169 χιλ.Πλάτος: 133 χιλ. Π..

Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο JUNIOR 3/4"-3P

17,50€

Διαστάσεις φίλτρου:Ύψος: 241 χιλ.Πλάτος: 133 χιλ. ..

Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο MEDIUM 3/4"-3P

16,50€

Διαστάσεις φίλτρου:Ύψος: 191 χιλ.Πλάτος: 133 χιλ. ..

Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο SENIOR 3/4"-3P

18,50€

Διαστάσεις φίλτρου:Ύψος: 315 χιλ.Πλάτος: 133 χιλ. ..

Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή
Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο νερού TORAYVINO MK2-EG

58,80€

 Φίλτρο Νερού Βρύσης Torayvino MK2-EG:Το φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2 αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το νερό. Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK2 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέτ..

2-3 Ημέρες
Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο Νερού TORAYVINO MK304LF

83,99€

Φίλτρο Νερού TORAYVINO MK304LFΤο φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK304 αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το νερό. Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK304 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο ..

Γρήγορη Προβολή

Φίλτρο νερού βρύσης AQUA LUX

38,99€

Το φίλτρο βρύσης AQUA LUX έχει στοιχείο φιλτραρίσματος το μοναδικό υλικό Aragon, με διαπερατότητα 0,1m και ιόντα αργύρου στη δομή του, για αντί μικροβιακή προστασία. Το ασήμι δεν εισχωρεί σε πόσιμο νερό παρέχοντας με ασφάλεια μέγιστη βακτήριο στατική δράση. Φιλτράρει με τριπλό τρόπο - μηχανική διήθηση, προσρόφηση και ανταλλαγή ιόντων. Η ταχύτητα φι..

Γρήγορη Προβολή
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)