ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                                                                                                                                                                                                                     ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                                                                                                                                                                                                                   ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                                                                                                                                                                                                                           ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Ενεργειακά Χρώματα


Grid View:
Γρήγορη Προβολή

ClimaComfortSealer® 3LT Kraft

25,00€

Διαδραστική, ενεργειακή, ελαστομερής, στεγανωτική μεμβράνη οριζόντιων και επικλινών σκεπών. Αυξάνει τη θερμική αδράνεια των δομικών υλικών. Τεχνικές Προδιαγραφές..

Γρήγορη Προβολή

ClimaComfortStucco® 3LT Kraft

20,00€

Διαδραστικό, ενεργειακό, εξωτερικό επίχρισμα διαχείρισης θερμοκρασιών. Αυξάνει τη θερμική αδράνεια τοίχων και την εσωτερική θερμική άνεση. Πιστοποιημένο κατά ΕΤΑ 10/0122...

Γρήγορη Προβολή

ClimaCoolCoat® 3LT Kraft

21,00€

Ενεργειακή θερμοκεραμική βαφή αδιαβροχοποίησης και αφύγρανσης κτηρίων.Τεχνικές Προδιαγραφές..

Γρήγορη Προβολή

ClimaCoolSealer® 3LT Kraft

20,00€

Ενεργειακή, μονωτική, στεγανωτική, ελαστομερής μεμβράνη προστασίας ταρατσών.Τεχνικές Προδιαγραφές..

-26%
Γρήγορη Προβολή

Energy Save Interior 3LT Kraft ενεργειακό θερμομονωτικό χρώμα

22,30€ 30,00€

Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια Αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώναή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι και βοηθά ώστε έναμέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται στιςεσωτερικές επιφάνειες των τοίχων για να αποδοθεί στο χώρο αργότερα, όταν..

-16%
Γρήγορη Προβολή

Energy Save Interior 9LT Kraft ενεργειακό θερμομονωτικό χρώμα

67,50€ 80,00€

Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια Αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώναή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι και βοηθά ώστε έναμέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται στιςεσωτερικές επιφάνειες των τοίχων για να αποδοθε..

-29%
Γρήγορη Προβολή

Energy Save Roof 3LT Kraft ενεργειακό μονωτικό ταρατσών

24,90€ 35,00€

Εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από τοεσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχουςεσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσειςγια θέρμανση / ψύξη. Δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλμ, πουαποτρέπει την απορρόφηση νερού και αντέχει σε μεγάλο βαθμό και γ..

-20%
Γρήγορη Προβολή

Energy Save Roof 9LT Kraft ενεργειακό μονωτικό ταρατσών

65,90€ 82,00€

Εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από τοεσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχουςεσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσειςγια θέρμανση / ψύξη. Δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλμ, πουαποτρέπει την απορρόφηση νερού και..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)