ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!                                                  ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50€                                                  ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ                                                  ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!                                                  ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ  ;  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!                                                  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Ενεργειακά Χρώματα


Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: ClimaComfortSealer
Διαδραστική, ενεργειακή, ελαστομερής, στεγανωτική μεμβράνη οριζόντιων και επικλινών σκεπών. Αυξάνει τη θερμική αδράνεια των δομικών υλικών. Τεχνικές Προδιαγραφές..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: ClimaComfortStucco
Διαδραστικό, ενεργειακό, εξωτερικό επίχρισμα διαχείρισης θερμοκρασιών. Αυξάνει τη θερμική αδράνεια τοίχων και την εσωτερική θερμική άνεση. Πιστοποιημένο κατά ΕΤΑ 10/0122...
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: ClimaCoolCoat
Ενεργειακή θερμοκεραμική βαφή αδιαβροχοποίησης και αφύγρανσης κτηρίων.Τεχνικές Προδιαγραφές..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: ClimaCoolSealer
Ενεργειακή, μονωτική, στεγανωτική, ελαστομερής μεμβράνη προστασίας ταρατσών.Τεχνικές Προδιαγραφές..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: Energy Save Interior
Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια Αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώναή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι και βοηθά ώστε έναμέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται στιςεσωτερικές επιφάνειες ..
22,30€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,30€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: Energy Save Interior
Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια Αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώναή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι και βοηθά ώστε έναμέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται σ..
67,50€ 80,00€
Χωρίς ΦΠΑ:67,50€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: Energy Save Roof
Εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από τοεσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχουςεσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσειςγια θέρμανση / ψύξη. Δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλμ, πουαποτρέπει την ..
24,90€ 35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Επωνυμία: Kraft Κωδικός Προϊόντος: Energy Save Roof
Εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από τοεσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχουςεσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσειςγια θέρμανση / ψύξη. Δημιουργεί ένα ελαστικό αδι..
65,90€ 82,00€
Χωρίς ΦΠΑ:65,90€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)